De auteur

Frankrijk... kennen jullie dit land goed? Echt goed? Zelf breng ik er al ruim 3 decennialang ieder jaar mijn vakantie door. Steeds weer ontdek ik nieuwe aspecten van dit prachtige land. Tsja, mijn liefde gaat zo ver dat emigratie ooit eens heel dichtbij was. De economische crisis zette mij weer hard terug op de Friese klei. Een mobil-home in Zuid-Frankrijk, verder kwam het niet.

Frankrijkfans
Graag vertel ik kort iets over mezelf; ik ben getrouwd en heb twee zonen, inmiddels ook grote Frankrijkfans. Daar moet je wel wat voor doen merk ik wel: precies... van de gebaande paden af, op naar het avontuur!  

In het dagelijks leven ben ik freelance copywriter en (online) communicatieadviseur. Voor tal van merken mag ik mijn creatieve kunsten vertonen; teksten, persberichten, online concepten... noem maar op. Prachtig werk!

Inhoud boek
'Altijd Frankrijk' is mijn debuut als auteur, een klein jaar heb ik eraan gewerkt. Je leest er veel leuke vakantie-tips, maar ook de impact van WIFI op een camping in Zuid-Frankrijk. Of een ellenlange rit over de autoroute du soleil, mét kinderen. Wandelen op de bodem van de zee, in de baai van Saint-Brieuc. Emigreren naar de Auvergne. En ach, wie durft er nog 'op de bonnefooi' naar Frankrijk te gaan?
Het zijn zomaar een paar aspecten uit het boek. Nee, meer verklap ik niet, alleen nog enkele recensies!


Veel leesplezier!

Hans van der Mey


..........................................................................................................................................................................................................................................................................

1

Recensies  .  Lezersfoto's  .  Boek bestellen
6